Претрага
[rstr_selector]

17.Турнеја Слободне зоне традиционално у Уметничкој галерији „Надежда Петровић”

У оквиру 17. Турнеје филмског фестивала Слободна зона, чачанска публика ће од понедељка 15. маја до недеље 21. маја имати прилику да погледа  седам филмова.

Међу њима ће се наћи победник Канског фестивала и добитник Европског Оскара, филм „Троугао туге”, као и један од победника 18. Зоне, филм „Љубав, немачке марке и смрт”.

На репертоару овогодишње Турнеје је и филм ,,Утама“,  у коме публика има прилику да боље упозна живот у равницама Боливије, затим документарни филм ,,Писање ватром“, прича о јединој индијској новинарској организацији коју воде жене.

Биће приказана и француска драма „Прековремени рад“, која прати самохрану мајку која настоји да својој деци и себи обезбеди пристојан живот, као и играни филм ,,Нежно“ који говори  о опсесији бодибилдингом.

Млађа, али и старија  публика, моћи ће да погледа шпански филм ,,Часна сестра фудбалски тренер“, који говори о томе колико храбрости и лукавства је потребно једној часној сестри да инспирише децу и научи их правим вредностима.

Пројекције ће се одржавати у Уметничкој галерији ,,Надежда Петровић’’, од понедељка до недеље, сваке вечери од 20 часова, уз слободан улаз.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *