Претрага
[rstr_selector]

Uspešna godina za „Metalac bojler”

U preduzeću „Metalac bojler” nedavno je puštena u rad nova savremena gasna taktna peć za akumulacione bojlere. Zoran Ognjanović, direktor ovog preduzeća koje više od decenije posluje u okviru Metalac grupe iz Gornjeg Milanovca, kaže da je ova godina bila izuzetno uspešna. Najveći rast beleži izvoz, a najviše se izvozilo u zemlje u regionu, ali i na rusko tržište.

– Ova godina je bila jako povoljna za nas. Napravili smo veliki pomak, realizacija je povećana preko 20 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Najviše smo izvozili u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Bugarsku, Hrvatsku, Sloveniju, ali i na rusko tržište. Sve investicije koje smo planirali uspeli smo da realizujemo, a među njima je i gasna taktna peć za akumulacione bojlere, kaže Ognjanović.

Zbog povećanja kapaciteta zaposleno još radnika

Preduzeće „Metalac bojler” ima više od 100 zaposlenih i uspešno posluje više od 10 godina. Direktor ovog preduzeća kaže da su ove godine zbog povećanja kapaciteta zaposlili 30 novih radnika, tako da su na taj način obezbedili neophodnu radnu snagu za realizaciju svih planova.

– Cilj nam je da imamo konstantan rast realizacije, kao i da i dalje ulažemo u robotizaciju i modernizaciju opreme. Nov proizvod koji možete da očekujete je bojler sa suvim grejačem, kaže naš sagovornik.

 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *