Adam Tadić: Privremeni organ u službi bezakonja

Adam Tadić: Privremeni organ u službi bezakonja

0

Privremeni organ opštine Lučani je pre dva dana usvojio Odluku o privremenom finansiranju opštine za narednu godinu. Ova odluka, između ostalog, sadrži i predlog za razrešenje Adama Tadića, direktora Centra za kulturu i sport u Guči.

Privremeni organ u svom saopštenju navodi da je uočio niz nepravilnosti u radu direktora ove ustanove, počev od zapošljavanja, preko više isplaćenih zarada do plaćanja računa za komunalije određenim privrednim subjektima.

Adam Tadić je odgovorio na optužbe čelnika Privremenog organa, rekavši da su izneti podaci neistiniti i optužio Slobodana Jolovića, Jovana Kovačevića i Milivoja Dolovića za direktne napade na njega.

Tadić je naveo da je ova trojka direktno odgovorna i za njegovo trenutno zdravstveno stanje zbog čega je on sada nepokretan i bespomoćan. Tadić dodaje da su odluke Privremenog organa nezakonite, jer ga je Vlada Srbije imenovala da obavlja hitne i neodložne poslove iz domena Skupštine opštine i Opštinskog veća, ali su članovi Privremenog organa umesto toga sebi dali za pravo da se smatraju „bogovima na zemlji“, ističe Tadić i poručuje svima koji smatraju da im on nešto duguje, privatno ili službeno, da to odmah prijave policiji, ali da se potpišu imenom i prezimenom.

POSTAVI ODGOVOR