Претрага
[rstr_selector]

Актуелне измене у режиму саобраћаја због радова на путевима

Друга половина септембра и последњи дани лета доносе умерен интензитет саобраћаја на ауто-путевима, главним путним правцима, наплатним рампама и граничним прелазима, а добри временски услови олакшавају путовање, саопштавају из АМСС. Проходност путева је добра, осим на прилазима већих градова где је на почетку сваке радне недеље због већег броја возила вожња углавном успорена.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије“ данас до 17 часова изводиће се радови на кошењу траве на банкинама, на деоници ауто-пута Љиг – Таково, у смеру ка Сурчину. У зони радова, за саобраћај је затворена зауставна трака.

Данас се изводе радови и на прању тунела Брђани, у смеру ка Чачку, који ће такође трајати до 17 часова, а у зони радова за саобраћај је затворена претицајна трака.

Од данас до петка 22. септембра радиће се на обележавању ознака на деоници ауто-пута између  петље Љиг и петље Прељина, у смеру ка Чачку. Радови се изводе од 8 до 16 часова, за саобраћај се затварају возна и зауставна трака, а саобраћај се одвија претицајном  траком.

Из овог предузећа обавештавају да ће од сутра до четвртка 21. септембра, у периоду од 7 до 17 часова, на снази бити обустава саобраћаја на деоници Кокин Брод – Прибојска Бања – Јармовац, због радова на асфалтирању коловоза. Алтернативни путни правац током обуставе биће  Кокин Брод – Бистрица – Прибој.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, док се на почетку сваке радне недеље број теретних возила на граничним прелазима појачава, па се на уласку у Хрватску, Мађарску и Бугарску време задржавања осетно продужава.

Поделите вести