Претрага
[rstr_selector]

Aleksandar Maksimović: Opozicija manipuliše građanima, stabla su posečena jer su stara i trula

Jučerašnji pokušaj predstavnika čačanskih opozicionih stranaka da spreče seču stabala u Ulici Veselina Milikića, Gradski odbor Srpske napredne stranke je ocenio kao pokušaj opstrukcije rada lokalnog rukovodstva.

Aleksandar Maksimović, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Čačka, smatra da odbornici opozicije koriste ovakve situacije da građane okrenu protiv aktuelne vlasti.

– Sećamo se da je bilo dosta opstrukcija kada je trebalo da se izvode radovi u Industrijskoj zoni u Preljini, kada je trebalo da se ulaže u infrastrukturu i slično. Koliko god da je neka stvar dobra ili manje dobra za građane Čačka, opozicija pokušava da to iskoristi kako bi izmanipulisali ljudima i izazvali kod njih revolt i nezadovoljstvo. Gradska vlast se trudi da Čačak napravi boljim mestom za život, da se otvore nova radna mesta, da se ulepša centar grada, ali to konstantno ulazi u reakciju opozicije koja nema drugi način borbe osim da kritikuje rad lokalne samouprave, kaže Maksimović.

„Građani nisu podržali apel opozicije da spreče seču stabala”

– Najnoviji radovi u Ulici Veselina Milikića, koja treba da se proširi u vidu parkinga i trotoara, da se obezbedi veća bezbednost za pešake izgradnjom još jednog trotoara na strani parka, nekome smetaju. Seku se stara stabla koja su na izmaku svog životnog veka. Umesto 24 koja su posečena, biće posađeno 100 novih, ali i to nije dovoljno opoziciji. Kada kažem opozicija mislim na Dveri i Grupu građana „Za napredniji Čačak“, oni i ovu situaciju pokušavaju da preokrenu i prikažu je kao lošu. Mislim da su to građani prepoznali. Niko se nije odazvao tom njihovom apelu da spreči seču drveća koje je staro i trulo. Građani podržavaju proširenje ove ulice i konačno su prepoznali da gradsko rukovodstvo radi sve u njihovom interesu, zaključuje Maksimović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *