Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Дужа задржавања на граничним прелазима за теретна возила

Возаче очекује добра проходност путева и повремено појачан саобраћај унутар градских средина, што је карактеристично за почетак радне недеље.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, данас од 8 до 12 и од 13 до 17 часова, због асфалтерских радова, на снази ће бити обустава саобраћаја на деоници Рибариће – Мехов Крш. Алтернативни путни правац је Нови Пазар – Пазариште – Тутин – Мехов Крш – државна граница са Црном Гором. Због радова на изградњи бензинске станице, на делу ауто-пута Милош Велики између петље Прељина и петље Таково, у смеру ка Београду, у зони радова затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

Успорена вожња очекује возаче на деоници магистралног пута Чачак – Пожега, у зони петље Паковраће, због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, Паковраће – Пожега, као и на деоници од Парменца до Овчар Бање, где се због радова на редовном одржавању, радним данима од 8 до 16 часова, саобраћај одвија уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Данас и сутра, у периоду од 7 до 15 часова, изводиће се радови на кошењу разделног појаса на ауто-путу Милош Велики, на деоници између петље Прељина и петље Паковраће. У зони радова за саобраћај су заузете претицајне саобраћајне траке у оба смера.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, а због почетка радне недеље возачи теретних возила могу очекивати формирање дужих колона и вишесатна задржавања.

Поделите вести