Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Невреме током викенда донело опасност од одрона на путевима

Према информацији из АМСС, на путевима може бити поломљеног грања због јучерашњег невремена, а пажљивије треба возити на деоницима кроз шумска подручја.  Преко планинских превоја магла смањује видљивост, има је и на путевима на подручју Пожеге и Краљева, Смедеревске Паланке, поред Дунава, Јужне и Велике Мораве. После кише, опасност од одрона је увек присутна па је то разлог више за опрезнијом вожњом.

Измењен је саобраћај на деоници магистралног пута између Чачка и Пожеге, у зони петље Паковраће, због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, Паковраће – Пожега. У зони радова ограничена је брзина кретања возила.

У току су радови на изградњи новог кружног тока на улазу у Горњи Милановац који ће трајати до 6. јануара наредне године. За саобраћај је затворена Улица Кнеза Александра из правца Невада ка центру града, а саобраћај који се одвија Крагујевачком улицом, из правца Крагујевца, преусмерен је на трасу магистралног пута до наредне петље преко које се улази у Горњи Милановац.

До краја године изводиће се радови на рехабилитацији деонице државног пута Костојевићи – Варда, а саобраћај се у зони радова се одвија у складу са постављеном сигнализацијом.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања, док се на граничном прелазу Хоргош теретна возила на излазу задржавају четири сата, на Келебији три, на Батровцима два сата, а на Градини сат времена.

Поделите вести