Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Појачан саобраћај на излазима из градова и ауто-путевима

Последњи дан јуна обележиће летњи услови вожње и добра проходност путева, саопштавају из АМСС-а.  

Пред нама је први јулски викенд, па се у поподневним сатима очекује већи интензитет саобраћаја на излазима из градова, као и на ауто-путевима, што доноси дужа задржавања на најфреквентнијим граничним прелазима, прво на улазним терминалима из правца Мађарске и Хрватске, а затим и на оним који воде ка Бугарској и Македонији. Већи број возила може утицати и на време задржавања на појединим наплатним рампама.

У току су радови између Новог Пазара и Рашке због којих се теретни саобраћај одвија наизменичним пропуштањем возила, а алтернативни путни правац за путничка возила је стари пут Нови Пазар – Рашка.

На путу Мрчајевци – Краљево у Адранима саобраћај се сада одвија преко привремене девијације, па је ова деоница након претходне обуставе сада проходна.

Обилазница око Београда од Стражевице до Бубањ Потока отворена је за саобраћај, па је возачима омогућено коришћење ауто-пута у пуном профилу од Батајнице до Бубањ Потока.

Према подацима Управе граничне полиције, на граничним прелазима на путничким терминалима саобраћај је сада нешто умеренијег интензитета и нема дужих задржавања.

Поделите вести