[rstr_selector]

АМСС: Предстојећи празник доноси гужве на путевима

Због предстојећег викенда који се спаја са првомајским празником, током целог дана се очекује појачан саобраћај, најпре у градовима, а током поподнева на ауто-путевима и главним магистралним путним правцима, саопштено је из Оперативног центра АМСС.

Са циљем бржег проласка возила кроз наплатне станице, из ЈП „Путеви Србије” саопштавају да су предузели неопходне мере како би урбрзали проток возила. Отворени су сви канали за наплату путарине, а повећан је и број дежурних радника на наплатним станицама. Из овог предузећа подсећају да најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине.

Успорена вожња очекује возаче на деоницама на којима се изводе радови.

Данас од 8 до 17 часова изводиће се радови на замени осветљења у тунелу у Овчар Бањи, на деоници магистралног пута Паковраће – Кратовска стена. У зони радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, уз повремене обуставе у трајању од 15 минута.

Успорена вожња очекује возаче и на магистралном путу ка Ужицу и Златибору из правца Пожеге.

Појачан саобраћај у данима предстојећег првомајског празника очекује се на граничним прелазима са Босном и Херцеговином, Црном Гором и Македонијом. Према последњим подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања.

Поделите вести