Претрага
[rstr_selector]

Прогнозирана промена времена ће нарушити идеалне услове за вожњу

 

 

После викенда који је протекао у готово идеалним условима за вожњу, метеоролози најављују промену времена која ће донети краткотрајне пљускове и мокре коловозе. Саобраћај је на главним путним правцима умереног интензитета, али ће унутар градова бити појачан.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, на ауто-путу Милош Велики, на петљама Обреновац, Уб, Љиг, Таково и Прељина, од данас до 28. априла, у времену од 8 до 15 часова, изводиће се радови на обележавању ознака. У зони радова може доћи до успореног одвијања саобраћаја.

Измењен је режим саобраћаја на деоници ауто-пута између петље Прељина и петље Таково, у смеру ка Београду, због радова на изградњи бензинске станице. У зони радова је затворена зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

На деоници магистралног пута Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, због радова на редовном одржавању саобраћај се радним данима од 8 до 16 часова одвија наизменичним пропуштањем возила, а викендом се враћа редован режи саобраћаја.

Наизменично пропуштање очекује возаче због радова на изградњи надвожњака на магистралном путу Мрчајевци – Краљево.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања, док су на теретним у смеру ка Мађарској и Хрватској она вишесатна.

Према информацији из чачанског Водовода, због радова на поправци кварова у току преподнева је могуће искључење воде у Булевару Ослобођења код броја 50, као и у Пријевору, у засеоку Стаменковићи.

Нормализација водоснабдевања се очекује до 12 сати.

Поделите вести