[rstr_selector]

АМСС: Проходност путева добра, потребан опрез због магле и сумаглице

После хладног јутра када због влажних коловоза, магле и сумаглице постоји већа опасност од проклизавања возила на путевима у планинским пределима и на деоницама поред река, возаче ће током дана пратити бољи услови вожње, добра проходност путева и суви коловози, с обзиром на то да РХМЗ не прогнозира кишу. На путевима ван градова возаче очекује умерен интензитет саобраћаја, али и доста измена у саобраћају због актуелних радова.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, од данас до суботе 18. новембра изводиће се радови на обележавању ознака на ауто-путу Милош Велики, на деоници између петље Љиг и петље Прељина. Од данас до среде у периоду од 8 до 16 часова, у смеру од Прељине ка Љигу за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном траком. Од среде до суботе радови ће се изводити у смеру од Љига ка Прељини, за саобраћај ће бити затворена возна и зауставна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном траком.

Због изградње новог кружног тока на улазу у Горњи Милановац, затворена је Улица Кнеза Александра из правца Невада ка центру града, а саобраћај је преусмерен на трасу магистралног пута до наредне петље преко које се улази у Горњи Милановац.

Према подацима Управе граничне полиције, на граничним прелазима Келебија и Градина, на излазу, задржавање за теретна возила је три сата. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести