Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Проходност путева добра, саобраћај умереног интензитета

На ауто-путевима и главним државни путевима возаче очекује добра проходност, добра видљивост и умерен интензитет саобраћаја. Грађевинска сезона је у пуном јеку и у току је изградња нових деоница. Ради се и на замени дотрајалих слојева асфалта па се возачима зато саветује да обрате пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију и да возе опрезно, поручују овог јутра из АМСС-а.
Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, на деоници пута Горњи Милановац-Прељина, код места Брђани, од сутра ће се изводити радови на урезивању индуктивних петљи за аутоматски бројач саобраћаја. Радови ће се изводити од 7.30 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила.
До 15. маја се изводе радови на редовном одржавању пута Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање. Радови се изводе радним данима од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, а током викенда се враћа редован режим саобраћаја.
Према информацијама из Управе граничне полиције, задржавања на граничним прелазима су овог јутра дужа за теретна моторна возила, и то на граничном прелазу Шид око 5 сати, на Батровцима и Хоргошу око 3 сата, а на Градини око сат времена. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести