Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Променљиво стање коловоза и смањена видљивост отежавају вожњу

Време слично јучерашњем и данас доноси променљиво стање коловоза али и смањену видљивост због магле и сумаглице које могу додатно отежавати вожњу у јутарњим и вечерњим сатима.  Возачима се зато саветује да возе опрезно и прилагоде брзину условима на путу, нарочито на деоницама кроз клисуре и усеке, саопштавају из АМСС-а.

Према информацијама из ЈП ,,Путеви Србије”, до 31. октобра, у периоду од 7 до 17 часова, изводиће се радови на санацији моста преко Горевничке реке у Горњој Горевници, деоница пута Брезна-Трбушани. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На деоници магистралног пута Чачак – Гуча – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, до краја месеца се изводе радови на редовном одржавању. Радним данима од 8 до 16 часова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, а викендом се враћа на редован режим.

Радови на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима изводе се до 15. септембра, а саобраћај се од 7 до 17 часова на  мосту одвија наизменичним пропуштањем возила семафорском сигнализацијом.

Према последњим подацима Управе граничне полиције, појачан је интензитет саобраћаја на излазу из Србије на прелазу Хоргош, где се чека од 30 до 60 минута. Слично је и на граничном прелазу Градина, на улазу у Србију. На осталим фреквентним прелазима – Прешево, Батровци и Гостун, задржавања нису дужа од 30 минута.

Поделите вести