Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Саобраћај умерен, услови за вожњу добри

Саобраћај је од јутрос нешто умеренији у односу на дане викенда, када је на магистралама и ауто-путевима био присутан велики број возила, па су и задржавања на појединим граничним прелазима била вишесатна, саопштили су јутрос из АМСС. Возаче очекују добри услови за путовање, али магла у јутарњим сатима може смањивати видљивост по котлинама и речним долинама.

У сатима појачаног саобраћаја на местима где се изводе радови формирају се колоне што додатно продужава вожњу, па се возачима саветује више стрпљења и поштовање постављене привремене сигнализације.

Задржавања на граничним прелазима су краћа у односу на претходне дане али их и даље има на најфреквентнијим прелазима. Према подацима Управе граничне полиције на нашим путничким терминалима чекања нису дужа од 30 минута, међутим на Хоргошу је међузона попуњена на улазу у Мађарску што доноси око два сата додатног чекања. Појачан је саобраћај на излазу на граничном прелазу Келебија, задржавања на нашим прелазима су од 30 до 40 минута, а до 40 минута чека се на улазу у Македонију.

Поделите вести