[rstr_selector]

АМСС: Саобраћај умереног интензитета, без ванредних застоја и прекида

Возаче данас очекују добри услови за вожњу, једино је у јужним и југоисточним крајевима Србије могућа киша, зато се саветује да вожња буде прилагођена стању и условима на путу. Саобраћај је умереног интензитета и одвија се без ванредних застоја и прекида, саопштио је АМСС.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије“, данас ће се изводити радови на урезивању индуктивних петљи на делу магистралног пута Златибор – Рзав.  Радови ће се изводити до 16 часова, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем једном коловозном траком.

Због радова на редовном одржавању деонице магистралног пута Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, саобраћај се од 8 до 16 часова радним данима одвија наизменичним пропуштањем возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Петља Лајковац затворена је за саобраћај због изградње нове кружне раскрснице и приступних саобраћајница са магистралног пута на ауто-пут Београд – Чачак. Алтернативни путни правац из смера Чачка према Лајковцу и Ваљеву је петља Љиг, а из правца Београда петља Уб.

Наизменично пропуштање возаче очекује на деоници Пожега – Косјерић, затим на регионалном путу Љиг – Мионица, као и на деоници магистралног пута Мрчајевци – Краљево.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања, док су за теретна  возила она вишесатна на излазним терминалима ка Хрватској и Мађарској граници.

Поделите вести