Претрага
[rstr_selector]

АМСС саветује опрезну вожњу због могућих пљускова

Из РХМЗ за данас прогнозирају повремене пљускове, па из АМСС возачима саветују да у вожњи буду опрезнији, да обрате пажњу на стање коловоза и дозвољену максималну брзину.

Према информацији из ЈП „Путеви Србије“, до 5. августа ће се изводити радови на уређењу хоризонталне сигнализације на ауто-путу између Прељине и  Паковраћа. Данас и сутра радови ће се изводити у десној коловозној траци, у смеру ка Паковраћу, а у петак и суботу у левој коловозној траци, у смеру ка Прељини. Радови ће се изводити у покрету, уз затварање зауставне или возне саобраћајне траке, у зависности од тога у којој се траци одвијају.

Због радова је обустављен саобраћај на деоници регионалног пута који води од петље Таково до Горњег Милановца. Саобраћај се одвија алтернативним обилазним путевима, а за обилазак се може користити искључење са ауто-пута код Љига.

На деоници Кокин Брод – Прибојска Бања, до 1. октобра ће се изводити радови на санацији клизишта, током којих ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила уз регулисање семафорима.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима задржавања нису дужа од пола сата, осим на Хоргошу где се на улазним терминалима чека од 40 до 60 минута, колико трају и задржавања на Градини са Бугарском али на излазним терминалима. На теретним терминалима радним данима задржавања су често вишесатна.

Поделите вести