[rstr_selector]

АМСС: Снег на путевима у Ивањици у расквашеном стању

Према информацијама из зимске службе ЈП „Путеви Србије“, најоптерећенији путни правци I и II приоритета одржавања су проходни и на њима нема снега, а на путевима у планинским пределима Ивањице снега има у расквашеном стању до 5 центиметара. Киша данас може условљавати мокре коловозе у појединим крајевима, нарочито на подручју јужне и југоисточне Србије.

На деоници магистралног пута Чачак – Гуча – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, изводе се радови због којих се возила радним данима од 8 до 16 часова наизменично пропуштају, а викендом се саобраћај одвија нормалним режимом.

Наизменично пропуштање возаче очекује и на деоници Пожега – Косјерић, на регионалном путу Љиг – Мионица због радова у месту Бања Врујци, као и на деоници магистралног пута Мрчајевци – Краљево, где се изводе радови на изградњи надвожњака.

Сутра ће се изводити радови на урезивању индуктивних петљи на делу магистралног пута Златибор – Рзав. Радови ће се изводити од 7.30 до 16.00 часова, а за то време саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила једном коловозном траком.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима на нашим граниним прелазима нема дужих задржавања, а теретна возила на граничним прелазима Хоргош, Шид и Келебија на излазу из земље чекају три сата, на Батровцима два, а на Градини око сат времена.

Поделите вести