[rstr_selector]

АМСС: Услови за одвијање саобраћаја добри, измењен режим на деоницама на којима се изводе радови

Температуре су и даље изнад просечних вредности за ово доба године, суво је без падавина, магле нема, тако да су сви временски услови за одвијање саобраћаја добри, наводе јутрос из Оперативног центра АМСС, уз препоруку возачима да преконтролишу своја возила и спремно дочекају хладније дане и зимску сезону.

Према информацији из ЈП Путеви Србије до сутра се изводе  радови на прању тунела Трбушани, у смеру ка Паковраћу. За саобраћај је затворена десна цев тунела, док се саобраћај одвија двосмерно кроз леву цев.

Измењен је саобраћај на деоници магистралног пута између Чачка и Пожеге, у зони петље Паковраће, због радова на изградњи деонице ауто-пута Милош Велики, Паковраће – Пожега. У зони радова ограничена је брзина кретања возила.

До среде 1. новембра од 7 до 17 часова, изводе се радови на редовном одржавању деонице државног пута Трбушани – Теочин, а у том интервалу саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

Због  радова на изградњи новог кружног тока на улазу у Горњи Милановац, за саобраћај је затворена Улица Кнеза Александра из правца Невада ка центру града. Саобраћај који се одвија Крагујевачком улицом, из правца Крагујевца, преусмерен је на трасу магистралног пута до наредне петље преко које се улази у Горњи Милановац.

На наплатним станицама на ауто-путевима тренутно нема задржавања возила.

Према подацима Управе граничне полиције, нема задржавања ни на нашим путничким терминалима, док на граничном прелазу Хоргош, на излазу из земље теретна возила чекају пет сати, на Келебији и Градини два, а на Батровцима три сата.

Поделите вести