Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Услови за вожњу повољни, опрез потребан на деоницама на којима се изводе радови

Услови за вожњу су прави летњи, уз температуру која ће се данас кретати од 25 до 32 степена.

Још увек се налазимо у данима умеренијег интензитета саобраћаја, који повремено може бити појачан ка летњим туристичким дестинацијама – према Северној Македонији, Грчкој и Црној Гори. Разлог више за пажљивију вожњу су места на којима је због радова и одрона саобраћај успорен и одвија се под посебним режимом.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, на старом путу за Краљево, деоница Коњевићи-Чачак-Самаила, у близини места Горичани, због отцепљења дела коловоза саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На деоници Горњи Милановац-Прељина, до 15. септембра у интервалу од 7 до 17 часова изводе се радови на одржавању моста преко реке Деспотовице, у месту Брђани. У зони радова, на мосту, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На деоници Чачак-Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, сваким радним даном од 8 до 16 часова изводе се радови на редовном одржавању, који ће трајати до 30. јуна. Саобраћај се радним данима одвија уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа у редован режим.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза овог јутра нема дужих задржавања, док је на теретним терминалима чекање вишесатно.

Поделите вести