[rstr_selector]

АМСС: Задржавања за теретна возила на граничном прелазу Богојево до 19 сати

Из Републичког хидрометеоролошког завода упозоравају на кишу која се током јутра на југозападу, а после подне и увече и у појединим крајевима источне Србије може ледити при тлу, зато се возачима саветује да у овим подручјима возе пажљиво и користите путеве I приоритета. АМСС напомиње да је због појачаног ветра у кошавском подручју потребно брзину додатно смањити на овим путевима и прилагодити је изненадним бочним и чеоним ударима.

У току су радови на обележавању ознака на деоници ауто-пута Милош Велики између петљи Љиг и Прељина. Данас се изводе у смеру од Прељине ка Љигу, а у четвртак и петак изводиће се из смера Љига ка Прељини. Током извођења радова од 8 до 16 часова за саобраћај се затварају возна и зауставна трака, а саобраћај се одвија претицајном траком.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема дужих задржавања, док теретна возила на граничном прелазу Богојево на излазу из земље чекају око 19 сати. На Хоргошу се задржавају 10 сати, на граничном прелазу Бездан девет, на Батровцима осам, на Шиду пет, на Келебији три сата, а на прелазу Градина сат времена.

Поделите вести