Претрага
[rstr_selector]

АМСС: Због очекиваног већег броја возила на путевима, саветује се додатни опрез у вожњи

Добри услови за вожњу и углавном лепо време које нас очекује током овог викенда, донеће већи број возила на појединим путевима ка излетиштима и викенд-насељима, али ће допринети и већем броју бициклиста, пешака и мотоциклиста – како на градским саобраћајницама, тако и на путевима ван насељених места. Због тога се свим учесницима у саобраћају саветује већа пажња и опрезнија вожња, саопштили су из АМСС.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, наплатна станица Лајковац од јуче је отворена за саобраћај. Успостављен је привремени режим саобраћаја због укључења грађевинских машина на градилиште у зони кружне раскрснице, према постављеној саобраћајној сигнализацији.

У периоду од 7 до 15 часова, изводиће се радови на кошењу путног појаса у зауставној саобраћајној траци на државном путу на деоници Лајковац – Љиг. Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Према подацима Управе граничне полиције, на граничним прелазима, на нашим путничким терминалима, овог јутра нема дужих задржавања.

Поделите вести