[rstr_selector]

АМСС: Због смањене видљивости на путевима, возачима се саветује опрезна вожња

Променљиво време и повремени пљускови који су обележили претходне дане, возаче очекују и првог дана радне недеље. Из АМСС-а учеснике у саобраћају подсећају да вожњу прилагоде временским приликама и да обрате пажњу на појачан интензитет саобраћаја, који је у оваквим условима очекиван. Због смањене видљивости на путевима, возачима се саветује опрезна вожња

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, до 20. јуна се изводе радови на вијадукту на обилазници око Чачка, на деоници Коњевићи – Чачак, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

На путном правцу Чачак – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, до 30. јуна се изводе радови на редовном одржавању пута. Радови се изводе радним данима, у периоду од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, а викендом се враћа редован режим саобраћаја.

Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза овог преподнева нема задржавања, док возачи теретних возила могу очекивати дужа чекања, од 3 до 4 сата, на граничним прелазима Хоргош,Батровци, Келебија и Шид.

Поделите вести