Atenica od noćas bez vode

Atenica od noćas bez vode

0
Ilustracija

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrStanovnici Atenice od noćas su bez vode zbog pucanja vodovodne cevi. Ekipe čačanskog „Vodovoda“ su na terenu i normalizacija vodosnabdevanja se očekuje u toku dana. Prema informacijama iz komunalnog preduzeća u Gornjem Milanovcu bez vode će danas do 12.00 sati biti stanovnici Donjih Branetića i Solunske ulice, dok je vodosnabdevanje u Dragačevu uredno, saopštili su iz lučanskog komunalnog preduzeća.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 34 pacijenta i još 42 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 43 ambulantna pregleda i 19 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 97 puta od čega 4 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-servis-obrBiometeorološka situacija može imati relativno povolјan uticaj na hronično obolele osobe, ali se izvestan oprez ipak savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Opreznost učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

bebba-servis-obrNovu radnu sedmicu počinjemo sa šest lepih vesti iz dva porodilišta. Toliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa i svi su muškog pola. U porodilištu u Čačku rođena su četiri dečaka, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu dva dečaka.

Policijska uprava

policijaa-servis-obrPrema podacima Policijske uprave u Čačku u toku proteklog vikenda na putevima Moravičkog okruga dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. Sve nezgode dogodile su se na području Čačka i u njima je jedna osoba teško, a jedna lakše povređena. Radari će danas brzinu kretanja saobraćaja kontrolisati u Čačku i Ivanjici do 20.00 časova.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR