Bez grajanja delovi Čačka i Gornjeg Milanovca

Bez grajanja delovi Čačka i Gornjeg Milanovca

0
Foto: Pixabay
Grejanje

Zbog radova na saniranju kvara na toplovodu u Ulici Rada Azanjca, isključeno je grejanje u pomenutnoj ulici kod brojeva 17 i 19, u Svetozara Markovaća 36 i lokalima u delu Nemanjine u bizini raskrsnice sa Ulicom Rada Azanjca. Kvar će biti saniran u toku dana.
Javno-komunalno preduzeće „Gornji Milanovac“ će na osnovu zahteva upravnika zgrada u Ulici Kneza Aleksandra, izvršiti pražnjenje sistema i obustaviti snabdevanje toplotnom energijom od 10 do 12 sati, korisnicima stambenih zajednica u ulici Kneza Aleksandra brojevi 116, 118 i 120.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na dalekovodu na području Gornjeg Milanovca od 8 do 16 časova bez električne energije će biti Gornja Crnuća i Prnjavor.
Na području Ivanjice od 8 do 11 sati bez struje će biti Lug, Lučka Reka, Buk i Budoželja, a od 8 do 15 časova deo Lučke Reke prema Lukama i Tanaskovići.
U Arilju od 8 do 14 časova bez struje će biti sela Radobuđa, Grivska, Severovo, Kruščica, Radoševo, Visoka i zaseoci Grabovik, Rzavac i Lazine.

Vodosnabdevanje

U Ulici Dr Dragiša Mišović kod Mašinsko-saobraćajne škole je došlo do kvara na vodovodnoj mreži. Kvar će biti saniran u toku dana bez prekida u snabdevanju vodom.
Radnici čačanskog Vodovoda od danas počinju radove u Ključkoj ulici gde se rade dva kraka vodovodne mreže, a nastavljaju se i radovi u Donjoj Trepči na priključenju novih potrošača na vodovodnu mrežu i u Trnavi na izgradnji čvornih šahti.
Zbog radova na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu od 9 do 14 časova, prekid u snabdevanju vodom imaće potrošači u naselju Mlakovac, na putu ka Vujnu, od 8 do 13 časova bez vode će biti deo Mlakovca na putu ka staroj čaršiji, a od 8 do 11 sati Neškovića naselje.

Policijska uprava

Na području Čačka juče se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice lakše povređeno, a u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na u Lučanima jedno lice je zadobilo tešeke telesne povrede. na putevima u Gornjem Milanovcu i Ivanjici juče nije bilo saobraćajnih nezgdoa.

Bioprognoza

Očekivane biometeorološke prilike izazivaće uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa respiratornim infekcijama. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kod meteoropata. Povećana koncentracija se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su tri bebe i to tri devojčice. U porodilištu bolnice u Gornjem MIlanovcu juče nije bilo porođaja, a jutros je rođen jedan dečak.

Stanje na putevima

Oblačno vreme i magla u pojedinim delovima naše zemlje smanjuju vidljivost i usporavaju saobraćaj. Kiša se u toku prepodneva očekuje u zapadnim krajevima naše zemlje pa se vozačima savetuje da brzinu prilagode uslovima na putu i da zbog klizavih kolovoza drže veće odstojanje između vozila.
Danas i sutra je planirana obustava saobraćaja na deonici Jošanička Banja – Koapaonik od 7 do 17 časova, a alternatnivi putni pravci su Biljanovac – Raška – Rudinica Kopaonik, ili iz Pravca Kruševca preko Brusa i Brzeća do KOpaonika.
Zbog radova na ispitivanju tunelskih cevi u tunelu Brančić na autoputu Beograd – Čačak do 19. novembra je zatvoren smer tunela ka Čačku, a od 23. do 27. će biti zatovren deo ka Beogradu. Za vreme zatvaranja tunela saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz slobodnu tunelsku traku.
U toku su radovi na redovnom održavanju vijadukta na obilaznici oko Čačka, zbog kojih se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Usporena vožnja vozače očekuje i na na autoputu Takovo-Ljig, gde se povremeno zatvara zaustavna saobraćajna traka.
Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, dok teretna motorna vozila čekaju od 60 do 180 minuta na prelazima sa Bugarskm i Hrvatskom.

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR