Bez grejanja Avenija lipa 2

Bez grejanja Avenija lipa 2

0
Foto: Arhiva Dženarika info
Grejanje

Prema informaciji iz JKP za grejanje „Čačak“, jutros je bez grejanja cela Avenija lipa 2 zbog pucanja kompenzatora u podstanici na uglu Ulice Stoje Tošić i Bulevara Vuka Karadžića. Kvar će biti saniran u toku popodneva.

Elektrosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanske Elektrodistribucije noćas se ponovo dogodio kvar u trafostanici „Ovčar Banja“, zbog čega su bez struje Ovčar Banja, područje Kablara, Dučalovići, Rtari, Markovica i deo Negrišora. Kvar bi trebalo da bude saniran u toku dana.
U Gornjem Milanovcu su planirani radovi na seči rastinja u zoni dalekovoda zbog kojih će od 9.00 do 14.00 časova bez struje biti selo Polom. U Ivanjici će zbog radova na dalekovodu od 08:00 do 16:00 časova bez električne energije biće Zarići i Palbački Grob u Bedinoj varoši.

Bioprognoza

Povoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba, ali se tokom jutra oprez savetuje srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima. Opreznost se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Policijska uprava

Prema podacima iz Policijske uprave, u Čačku su se juče dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice teško povređeno, a dve osobe su prošle sa lakšim telesnim povredama. U Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima juče nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće do 18.00 časova na gradskim saobraćajnicama u Čačku.

Stanje na putevima

Magla ovog jutra smanjuje vidljivost na većini putnih pravaca ima je na području Čačka, Požege, Kraljeva, na Zlatiboru, kroz Ovčarsko kablarsku i Sićevačku klisuru, a ima je i na otalim putevima koji prolaze pored reka i jezera. Van gradova saobraćaj je umerenog intenziteta, a usporeno se prolazi deonicama na kojima ima radova
Zbog radova na redovnom održavanju tunela Brančić na delu autputa između Ljiga i Preljine danasće od 8 do 15 časova biti povremeno zatvarana vozna ili preticajna traka, u smeru ka Preljini. U tunelu Brđani između Takova i Preljine zatvorena je traka u smeru ka Čačku, dok se trakom koja vodi ka Beogradu saobraćaj odvija dvosmerno.
Na ovoj deonici autpouta u toku je ispiranje kišnih odvoda zbog kojih je u smeru ka Takovu saobraćaj povremeno usporen.
Produženi su radovi na rehabilitaciji kolovoza na deonici Takovo – Pranjani, zbog čega se saobraćaj i dalje odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, a zbog radova na izgradnji tunela na deonici Pranjani – Trbušani, saobraćaj se preusmerava na lokalni putni pravac, dok se sa deonice Gojna Gora – Ljubić, sa obraćaj preusmerava na lokalnu saobraćajnicu zbog radova na izgradnji nadvožnjaka i pristupne saobraćajnice na ukrštaju sa trasom auto-puta.
Prema podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja, a na teretnim terminalima u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj čeka se oko 180 minuta, ali često mogu biti i duža.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR