Bez grejanja delovi Sinđelićeve ulice

Bez grejanja delovi Sinđelićeve ulice

0
Grejanje

grejanje-servis-obrIz JKP „Čačak“ za grejanje i održavanje zgrada su saopštili da je došlo do kvara na izmenjivaču u podstanici koja toplotnom energijom snabdeva Sinđelićevu ulicu. Bez grejanja su ostali brojevi 77, 79 i 81. Prema rečima nadležnih u ovom preduzeću, radovi na saniranju kvara obavljaće se u toku prepodneva i očekuje se da će grejanje biti normalizovano do popodneva.

Elektrosnabdevanje

dalekovod-servis-obrIz čačanske Elektrodistribucije su za danas najavili isključenja do 15.00 časova potrošačima u Donjoj Gorevnici oko Doma i u Kukićima – zaseok Gornji Riječani.
Do 15.00 časova bez struje će biti Brđani, Prislonica, Gornja Trepča, Ostra, Milićevci i Gornja Gorevnica – zaseoci Madžarsko groblje i Šaponjsko.
Na području Gornjeg Milanovca do 15.00 časova,  planirano je isključenje u Bogdanici u zaseoku Sretenovići, u Klatičevu do 14.00 časova struje neće imati zaseoci Grujići i Srdanovići, u Velereči zaseok Široko polje i ulica Sremskog fronta od broja 13 do 44, dok će u Vrbavi izvod za Varošicu biti u prekidu do 16.00 časova.

Vodosnabdevanje

cesma1_80x80Na vodovodnim mrežama u Čačku, Guči i Lučanima jutros nema kvarova, a nisu planirani radovi zbog kojih bi dolazilo do isključenja vode.
U Gornjem Milanovcu će do 12.00 sati bez vode biti ulice Ljubićska, Svete Popovića i Jakova Obrenovića zbog radova na saniranju kvara. Prema informaciji iz ivanjičkog Komunalnog preduzeća, zbog pucanja vodovodne cevi deo naselja Vidik, od Tikove kafane biće bez vode do 10.30 sati, dok će od 10.00 do 13.00 časova bez vode biti naselje Raščići.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-cacak-malaLekari u Hitnoj pomoći u Čačku obavili su 43 kućne posete i 35 pregleda u ordinaciji u toku prethodna 24 sata. U Gornjem Milanovcu, Hitna pomoć je 6 puta intervenisala na terenu, a evidentirana su i 22 ambulantna pregleda, dok je ivanjička Hitna pomoć imala ukupno 46 intervencija od kojih je 6 bilo na terenu.

Biometeorološke prilike

bio-prognoza-3-servis-obrRelativno povolјna biometeorološka situacija pogodovaće većini hronično obolelih i osetlјivih osoba. Glavobolјa u blažoj formi je moguća meteoropatska reakcija.

Porodilište

porodiliste malaTri bebe rođene su u čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata, dve devojčice i dečak, a u porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu rođena je jedna devojčica.

Policijska uprava

policijaNa putevima u čačanskom kraju juče su evidentirane dve saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo teške telesne povrede, a dve osobe su lakše povređene. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na području Gornjeg Milanovca, pored pričinjene materijalne štete, nije bilo povređenih putnika.
Kontrola brzine kretanja vozila za danas je planirana od 08.00 do 13.00 časova na saobraćajnicama u Čačku, a od 09.00 do 16.00 časova na području Ivanjice.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR