Bez grejanja deo Bulevara Oslobođenja

Bez grejanja deo Bulevara Oslobođenja

0
Grejanje

Jutros je došlo do kvara na toplovodu u Bulevaru Oslobođenja, zbog pucanja cevi u vertikali stambene zgrade broj 13. Stanari u tom delu Bulevara Oslobođenja će biti u toku dana biti bez grejanja, a očekuje se da će kvar biti saniran do večernjih sati.

Elektrosnabdevanje

Danas će zbog radova u trafostanici bez elekrične energije od 9.00 do 14.00 biti potrošači u Brđanima, zaseok Lazanjac. Na području Gornjeg Milanovca, Ivanjice, Guče i Lučana nema planskih isključenja za danas, a nema ni većih kvarova na elektro mrežama, pa se beleži redovno snabdevanje strujom.

Vodosnabdevanje

U Ulici Ratka Veselinovića u Kulinovcima je došlo do kvara na vodovodnoj mreži. U čačanskom „Vodovodu“ kažu da će kvar će biti saniran u toku prepodnevna, a za vreme radova je moguće kratkotrajno nestajanje vode.
Učesnicima u saobraćaju se savetuje da obrate pažnju na privremenu vertikalnu signalizaciju.

Bioprognoza

Biometeorološka situacija je i dalje nepovoljna za osobe sa kardio i cerebrovaskularnim oboljenjima. Oprez se savetuje astmatičarima. Kod meteoropata je moguća razdražljivost i neraspoloženje. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

Policijska uprava

Na području Čačka juče su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su tri lica zadobila lakše telesne povrede. Radari će tokom celog dana, odnosno do 22.00 časa biti na gradskim saobraćajnicama u Čačku, do 16.00 časova biće na putnom pravcu Mojsinje – Mrčajevci, a od 16.00 do 22.00 biće u LIpnici i Trbušanima.

Stanje na putevima

Danas se očekuju kiša i povremeni pljuskovi koji će uslovljavati mokre kolovoze. Kraj zimskog održavanja puteva i početak još jedne građevinske sezone na pojedinim putnim pravcima će doneti više izmena u saobraćaju pa je potrebno voziti pažljivije i poštovati postavljenu signalizaciju.
U tunelu Brđani se izvode radovi na servisiranju opreme u smeru ka Čačku. Za saobraćaj je zatvorena vozna traka. Zbog radova na izgradnji benzinske stanice na Auto-putu Miloš Veliki, u smeru ka Čačku, na oko jedan kilometar pre naplatne stanice Preljina, zatvorene su zaustavna i vozna traka, a saobraćaj se odvija samo preticajnom trakom uz smanjenu brzinu.
Od 12. aprila do 01. novembra ove godine na snazi će biti obustava saobraćaja na deonici Jošanička Banja – Kopaonik, u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik će biti Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik. Takođe za prilaz Kopaoniku postoji i alternativni putni pravac Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.
Pojačan je saobraćaj na putničkim terminalima na ulazu u Srbiju iz pravca Mađarske i Hrvatskee, a trenutna zadržavanja su oko 30 minuta.

 

 

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR