Bez grejanja deo gornje Avenije lipa

Bez grejanja deo gornje Avenije lipa

,,Očekujemo da ćemo popraviti kvar do popodneva, tako da se redovna isporuka toplotne energije može očekivati u večernjim satima”

0

U Bulevaru Vuka Karadžića je došlo do pucanja magistralnog toplovoda zbog čega je bez grejanja ostao deo gornje Avenije lipa uključujući i Prehrambeno-ugostiteljsku školu. Miljan Štrbac, tehnički direktor JKP za grejanje ,,Čačak“, očekuje da će kvar biti saniran u toku popodneva i da će u toku večernjih sati biti uspostavljena normalna isporuka toplotne energije.
– Zbog pucanja magistralnog toplovoda u gornjoj Aveniji ispred zgrade Bulevar Vuka Karadžića 39, preko puta „Dis-a“ zatvorili smo levu stranu toplovodne mreže u gornjoj Aveniji. Bez grejanja je ostalo sedam zgrada i to Bulevar Vuzka Karadžića brojevi 39, 41, 45 i 51, zatim zgrade u Ulici Stoje Tošić 12, 16 i 22 i kao što sam rekao zgrada Prehrambene škole. Trenutno smo na sanaciji kvara, još radimo na otkopavanju, i ako ne bude većih problema, očekujemo da ćemo popraviti kvar do popodneva, tako da se redovna isporuka toplotne energije može očekivati u večernjim satima.

POSTAVI ODGOVOR