[rstr_selector]
Nemanjina ulica, Foto: Dženarika info

Bez grejanja deo Nemanjine ulice

Grejanje

Zbog kvara u podstanici jutros je bez grejanje deo Nemanjine ulice, brojevi 45, 47 i 49. Intervencija na popravci kvara je u toku, a u JKP za grejanje „Čačak“ očekuju da će grejanje biti uspostavljeno u toku popodneva. U Gornjem Milanovcu su svi objekti koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja iz kotlanica u Lominoj i Železničkoj ulici, uredno snabdeveni toplotnom energijom.

Elektrosnabdevanje

U Čačku i Ivanjici nema većih kvarova na elektromrežama, a za danas nisu planirana isključenja struje zbog radova. Na području milanovačke opštine danas će zbog radova na zameni transformatora u glavnoj trafostanici za pranjanski kraj od 11.00 do 15.00 časova bez struje biti deo Teočina i Brezne, Pranjani, Koštunići, Leušići, Gojna Gora, Družetići, Bodgdanica, Brajići i Ravna gora.
Na području Dragačeva je došlo do kvara na niskonaponskoj mreži zgbog čega po jednu fazu nemaju potrošači u delu Donjeg Dubca i u Brezovicama.

Vodosnabdevanje

Jutros su registrovani kvarovi na vodovodnim mrežama u Miokovcima i Prijevoru. U Miokovcima je bez vode zaselak Selište, a u Prijevoru potes Robajci, kvarovi će biti sanirani u toku dana. U Gornjem Milanovcu je došlo do pucanja vodovodne cevi u Ulici Natalije Carević kod broja 158, zbog čega su bez vode potrošači u višim delovima pomenute ulice. Kvar će biti saniran do 12.00 sati.

Policijska uprava

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije u Čačku su se tokom vikenda dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice teško povređeno, a četiri osobe su prošle sa lakšim telesnim povredama. U Lučanima i Ivanjici je evidentirana po jedna saobraćajna nezgoda, jedna osoba je lakše povređena, a u Gornjem Milanovcu i u Guči za vikend nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radari će danas do 16.00 časova biti na frekventnijim saobraćajnicama u Čačku, a od 14.00 do 18.00 časova u Međuvršju.

Bioprognoza

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled relativno nepovolјnih biometeoroloških prilika. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i srčani bolesnici. Mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i pospanost. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Поделите вести