Bez naplate parkiranja za vreme praznika

Bez naplate parkiranja za vreme praznika

0
Foto: Dženarika info

JKP Parking servis Čačak obaveštava sve korisnike usluga parkiranja, da za vreme praznika u ponedeljak 15. i utorak 16. februara neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na parkiralištima.

Elektrosnabdevanje

Danas se planiraju radova na raskresu rastinja u trasi dalekovoda u Vrnčanima, zbog čega će do 14 časova i 30 minuta bez električne energije biti ovi potrošači.
Radovi koji su bili najavljeni za danas u Balkanskoj ulici otkazani su.
U Gornjem Milanovcu će danas zbog planiranih radova do 14 časova bez struje biti potrošači koji struju dobijaju sa trafostanice Šumljaci.

Vodosnabdevanje

U Čačku je jutros vodosnabdevanje u redu, na sitnijim kvarovima dežurni će raditi u prepodnevnim satima ali ti radovi neće uslovljavati zatvaranja sa vodosistema.
U Gornjem Milanovcu će usled planiranih radova na vodovodnoj mreži od 9 do 13 časova bez vode biti korisnici u ulicama Miloša Velikog i Save Kovačevića.

Grejanje

Radijatori u čačanskom stanovima ovo februarsko hladno jutro su topli. Nema planiranih isključenja u isporuci toplotne energije.
Svi objekti koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja iz kotlarnica u Lominoj i Železničkoj ulici u Gornjem MIlanovcu su uredno snabdeveni toplotnom energijom.

Hitna pomoć

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 43 puta na teritoriji čačanske opštine. Na poziv pacijenata bilo je 32 pregleda, dok je 11 građana pregledano u ambulanti.
U Gornjem Milanovcu lekari su na teren izašli tri puta, a u ordinaciji su pregledali 15 pacijenata.

Bioprognoza

Poboljšanje biometeorološke situacijepovoljno će uticati na većinu hronično obolelih. Srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima se i dalje savetije izvestan oprez. U saobraćaju se preporučuje pažnja.

Porodilište

U toku jučerašnjeg dana u čačanskom porodilištu rođene su četiri bebe. Kako saznajemo od zaposlenih na porodiljskom odeljenju Opšte bolnice u Čačku, na svet su došle dve devojčice i dva dečaka.

Stanje na putevima

Podsećamo vozače da je u jutarnjim časovima moguć mraz, tokom dana promenljivo oblačno i izuzetno hladno vreme i niske temperature koje mogu uslovljaviti pojavu poledice na mokrim deonicama što je dodatni razlog za opreznost za volanom.
Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se u popodnevnim časovima zbog predstojećeg produženog vikenda, pre svega na putevima koji vode ka zimskim turističkim centrima.
Obavezno je poštovanje ograničenja brzine i pažljiva vožnja, kao i korišćenje zimske opreme i prilagođavanje brzine kretanja zimskim uslovima na putu.
Na naplatnim rampama nema zadržavanja.
Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima nema zadržavanja.
Kamioni na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci čekaju dva sata.

Policijska uprava

Prema podacima Policijske uprave u toku jučerašnjeg dana na teritoriji moravičkog okruga registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena.
Nezgoda se dogodila u Čačku.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR