Претрага
[rstr_selector]
Foto: Pixabay

Bez saobraćajnih nezgoda na putevima Moravičkog okruga

Policijska uprava

Prema podacima Policijske uprave u Čačku, u prethodna 24 sata na putevima Moravičkog okruga nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole će danas biti na svim frekventnim putnim pravcima u Moravičkom okrugu.

Hitna pomoć

Lekari Hitne pomoći u Čačku su u toku jučerašnjeg dana pregledali 26 pacijenata u ordinaciji i 34 na terenu, dok su njihove kolege u Gornjem Milanovcu obavile 20 ambulantnih pregleda i 12 kućnih poseta. Ivanjička Hitna pomoć imala je 45 intervencija, od čega su pet na terenu.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike danas neće pogodovati osobama sa srčanim i psihičkim tegobama kao ni astmatičarima. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, nervoze, bolova u kostima, zglobovima i mišićima mogu se javiti u jačoj formi. U saobraćaju je neophodna opreznost.

Porodilište

U prethodna 24 sata u čačanskom porodilištu je rođeno šest beba, četiri dečaka i dve devojčice, dok je u Gornjem Milanovcu u istom vremenskom periodu rođen jedan dečak.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda”, trenutno nema kvarova na vodovodnoj mreži, kao ni planiranih radova zbog kojih bi voda u toku dana morala da bude zatvarana. Ista informacija stiže i iz Gornjeg Milanovca.

Поделите вести