Претрага
[rstr_selector]
Foto: Pixabay

Bez saobraćajnih nezgoda u Moravičkom okrugu

Policijska uprava

Prema podacima Policijske uprave u Čačku, na putevima Moravičkog okruga u prethodna 24 sata nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole danas će biti u Ivanjici do 17.00 časova.

Vodosnabdevanje

U Čačku je vodosnabdevanje danas uredno. Prema informaciji iz „Vodovoda”, nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana ne bi trebalo da bude ni radova zbog kojih bi voda morala da bude zatvarana. Ista informacija stiže i iz Gornjeg Milanovca gde ove subote neće biti planskih isključenja vode.

Porodilište

Ova subota donosi nam šest lepih vesti iz čačanskog i gornjomilanovčkog porodilišta. Prema jutrošnjim informacijama, u porodilištu bolnice u Čačku u poslednja 24 sata rođene su četiri bebe, dva dečaka i dve devojčice, dok su u Gornjem Milanovcu rođeni jedan dečak i jedna devojčica.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku u toku prethodna 24 sata intervenisala je 66 puta, od čega je 29 pregleda obavila u ordinaciji, a 37 na terenu. U Gornjem Milanovcu lekari su pregledali 15 pacijenata u ambulanti i obavili su pet kućnih poseta.

Bioprognoza

Biometeorološka situacija danas može imati relativno povoljan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i nervno labilnim osobama, kao i astmatičarima. Kod meteoropata su mogući razdražljivost i poremećaji sna.

Поделите вести