Претрага
[rstr_selector]
Foto: Pixabay

Bez saobraćajnih nezgoda u Moravičkom okrugu

Policijska uprava

Prema informaciji iz Policijske uprave u Čačku, u prethodna 24 sata na putevima Moravičkog okruga nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole će danas biti na području grada do 22.00 časa.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u prethodna 24 sata intervenisala 66 puta, od tog broja 33 pregleda su obavljena u ordinaciji i 33 na terenu. Lekari gornjomilanovačke Hitne pomoći su obavili 20 ambulantnih pregleda i 10 kućnih poseta.

Bioprognoza

Biometeorološka situacija danas neće pogodovati hroničnim bolesnicima. Zbog očekivanih termičkih uslova u domenu znatno ispod prosečnih vrednosti naročita pažnja je neophodna kod osoba sa cerebrovaskularnim obolјenjima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu razdražlјivosti, bolova u mišićima i smanjene radne sposobnosti. Preporučuje se dodatna opreznost učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

Ove subote stižu nam tri lepe vesti iz porodilišta. U Čačku su u toku jučerašnjeg dana rođene dve bebe, jedna devojčica i jedan dečak, dok je u Gornjem Milanovcu u istom vremenskom periodu rođen jedan dečak.

Vodosnabdevanje

Danas će vodosnabdevanje u Čačku i Gornjem Milanovcu biti uredno. Prema informacijama iz nadležnih preduzeća, nema planiranih radova zbog kojih bi voda danas morala da bude zatvarana.

Поделите вести