Претрага
[rstr_selector]
Foto: Pixabay

Bez saobraćajnih nezgoda u okrugu

Policijska uprava

policija-servisPrema podacima Policijske uprave u Čačku u prethodna 24 časa na području Moravičkog okruga nije bilo saobraćajnih nezgoda.
Radarske kontrole biće danas raspoređene na sledećim lokacijama: 7.00-14.00 Čačak , 8.00-16.00 autoput, 14.00-17.00 Preljina, 9.00-17.00 Ivanjica i 8.00-16.00 Gornji Milanovac.

Elektrosnabdevanje

dalekovod-servis-obrPrema rečima nadležnih u Elektrodistribuciji u Gornjem Milanovcu danas će od 8.00 do 15.00 časova bez struje biti stanovnici zaseoka Vranovica u Gornjim Branetićima zbog radova na niskonaponskoj mreži. Od 9.00 do 14.00 časova struje neće biti u zaseoku Stankići u Šaranima, a od 8.00 do 12.00 u Svračkovcima, izvodi za Koviljaču i Laziće, takođe zbog radova na niskonaponskoj mreži. Dežurni dispečeri u Elektrodistribuciji u Guči odložili su isključenja struje najavljena za sutra i prekosutra na području Dučalovića, Markovice i Rtara od 8.00 do 15.00 časova zbog seče rastinja u zoni dalekovoda. Snabdevanje električnom energijom na područjima Čačka i Ivanjice danas je uredno, saznajemo u nadležnim službama.

Vodosnabdevanje

voda servis malaVodosnabdevanje u Moravičkom okrugu danas je uglavnom uredno. Kvarova ili radova na vodovodnoj mreži nema na teritorijama Čačka, Ivanjice, Lučana ni Guče, potrvdili su nam u nadležnim komunalnim službama. Samo će u Gornjem Milanovcu, zbog pucanja vodovodne cevi, danas do 12 sati bez vode biti portošači u Ulici vojvode Milana.

Grejanje

grejanje-servis-obrSistem daljinskog grejanja u Moravičkom okrugu funkcioniše bez problema. Prema rečima nadležnih u toplanama u Čačku, Gornjem Milanovcu, Lučanima i Guči isporuka toplotne energije neometana je kvarovima i radovima.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-3-servis-obr  Lekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ambulanti pregledali 32 pacijenta i još 44 na terenu. U istom vremenskom periodu njihove kolege u Gornjem Milanovcu obavile su 32 ambulantnih pregleda i 8 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 49 puta od čega 2 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-servis-obrVremenske prilike mogu izazvati tegobe kod većine hroničnih bolesnika, naročito na severu zemlјe, kao i u predelima sa zadržavanjem magle tokom prepodneva. Mogući su reumatki bolovi, glavobolјa i neraspoloženje kod meteoropata. Učesnicima u saobraćaju se savetuje povećanje opreznosti.

Porodilište

bebee-servis-obrŠesnaesti dan novembra donosi nam devet lepih vesti. Toliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku rođeno je pet devojčica i tri dečaka, dok je u porodilištu u Gornjem Milanovcu u istom vremenskom periodu rođen jedan dečak.

Поделите вести