[rstr_selector]

Bez struje delovi Čačka, Gornjeg Milanovca i Ivanjice

eps malaPrema najavama iz Elektrodistribucije u Čačku, danas će od 9 do 15 časova bez struje biti potrošači u Preljini, Šebecima, Dakićima i u Sokolićima zbog radova na dalekovodu. Zbog radova na dalekovodnoj mreži bez električne energije danas će biti i potrošači u Prijevoru oko Želežničke stanice i na Jazu od 09:30-13:30 časova. Zbog radova na dalekovodu bez električne energije će sutra biti potrošači u Trbušanima oko škole i komune od 09:30-12:00 sati. U Ivanjici će danas zbog planiranih radova na dalekovodu od 8,30 do 14,30 bez struje biti naselja u Bukovici – Mala i Drndari. Kako saznajemo u Gornjem Milanovcu, na području ove opštine bez struje će od 8 do 17 časova biti stanovnici gornjeg kraja Ljevaje i od 10 do 12 stanovnici Pranjana, dela Koštunića, dela Teočina i Brajići zbog radova na dalekovodu. U Moravičkom okrugu planskih isključenja električne energije danas neće biti samo na području Guče i Lučana, gde bi potrošači trebalo da budu uredno snabdeveni s obzirom na to da trenutno nema kvarova, a za danas nema ni planskih isključenja električne energije.

voda servis malaKako saznajemo u gornjomilanovačkom komunalnom preduzeću od 8 do 12 vodu neće imati stanovnici Ulice Stanimira Ralovića i naselje Mačkov put zbog radova na vodovodnoj mreži. Prema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“,  kao i iz komunalnih preduzeća u Ivanjici i Guči u ovim mestima vodosnabdevanje je uredno.

hitna pomoc malaU toku prethodna 24 časa lekari iz čačanske Hitne pomoći intervenisali su 28 puta na terenu, a 37 pacijenta pregledana su u ordinaciji ove službe. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu, u ordinaciji su pregledali 25 pacijenata i obavili 14 kućnih poseta, dok su ivanjički lekari imali 51 hitne intervencije od kojih 4 na terenu.

bioprognoza malaOčekuje se relativno povolјan uticaj biometeorološke situacije na hronične bolesnike. Izvesne tegobe su moguće kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Problemi sa snom i glavobolјa se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.

policija znacka malaPrema informacijama iz Policijske uprave u Čačku, u toku prethodna 24 časa u Moravičkom okrugu dogodile su se dve saobraćajne nezgode. U jednoj nezgodi koja je zabeležena u Čačku nije bilo povređenih osoba, dok je u nezgodi koja se dogodila u Guči jedna osoba lakše povređena.

radarska-kontrola malaRadari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja na relaciji Preljina-Majdan i u Mrčajevcima do 14 i u Čačku do 20 časova.

Поделите вести