[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Bez vode delovi Čačka i Gornjeg Milanovca

Vodosnabdevanje

Na više lokacija u Čačku jutros su registrovani kvarovi na vodovodnoj mreži usled pucanja vodovodnih cevi. Bez vode su ulice Milana Petrovića Surdža i Dragoslava Kovačevića Kudra u Ljubiću, Avrama Lukića, Ulica broj 16 kod Lupnjače i deo Miokovaca kod škole i zaseok Nikitovići. Ekipe JKP „Vodovod“ su na terenu, rade na saniranju kvarova i očekuje se da će u toku dana biti uspostavljeno normalno vodosnabdevanje.
U Gornjem Milanovcu je došlo do kvara na cevovodu u Ulici Kneza Aleksandra, pa će od 9.00 sati bez vode ostati desna strana ulice od Plavog mosta do kompanije „Metalac“. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se do 12 sati.

Hitna pomoć

Lekari hitne pomoći u Čačku su imali povećan broj intervencija u toku prethodna 24 sata. Po pozivu građana na teren su izlazili 62 puta, a u ordinaciji su pregledali 17 pacijenata. U stanici hitne pomoći u Gornjem Milanovcu lekari su takođe obavili 17 pregleda, a imali su i devet kućnih poseta.

Bioprognoza

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled nepovolјne biometeorološke situacije. Naročito izražene tegobe mogu imati nervno labilni, kao i kardiovaskularni i respiratorni bolesnici. Mogući su glavobolјa, neraspoloženje i pospanost. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Policijska uprava

Prema podacima iz čačanske Policijske uprave, u Moravičkom okrugu juče nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće do 14.00 časova na frekventnijim saobraćajnicama u Čačku kao i na obilaznom putu oko Čačka.

 

 

Поделите вести