Bez vode deo Trbušana kod seoskog groblja

Bez vode deo Trbušana kod seoskog groblja

0
Foto: Dženarika Info
Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, u Trbušanima kod seoskog groblja je registrovan kvar na vodovodnoj mreži. Radovi na popravci kvara obavljaće se u toku prepodneva, uz moguće kratkotrajno isključenje vode.

Na teritoriji opštine Gornji Milanovac, zbog kvara na vodovodnoj mreži prekid u snabdevanju vodom imaju potrošači u zaseoku Krlovci – Velereč i pojedini potrošači u Širokom polju.

U Ivanjici se ovoga jutra obavljaju radovi na vodovodnoj mreži u zaseoku Milovići u Prilikama, gde su potrošači trenutno bez vode. Planirano je da radovi budu završeni do 12.00 sati.

Elektrosnabdevanje

U Čačku i na području Dragačeva za danas nema planiranih isključenja sa elektromreže, a na području Gornjeg Milanovca od 09.00 do 15.00 časova bez električne energije će biti zaselak Zarići u Nakučanima.

U Ivanjici će zbog radova na dalekovodu od 08.00 do 17.00 časova bez struje biti potrošači u mesnim zajednicama Staro Selo i Bela Stena, u istom periodu struju neće imati ni potrošači u Kovilju, a za danas i sutra 08.00 do 17.00 časova planirano je isključenje u Belim Vodama u zaseocima Srednja Reka i Gradac. Vikend naselje u Gornjoj Gliječi danas će bez struje biti od 08:00 do 18:00 časova zbog radova na mreži niskog napona.

Stanje na putevima

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“ od danas do 23. novembra, u periodu od 8.00 do 16.00 časova, izvodiće se radovi na čišćenju tinela u Međuvršju i Ovčar Banji, na delu magistralnog puta Pakovraće – Kratovska Stena. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

U tunelu Brđani, danas i sutra izvodiće se radovi na održavanju opreme i sistema za upravljanje tunelima. Danas  od 8.00 do 18.00 časova za saobraćaj će biti zatvorena desna cev tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev u smeru ka Beogradu, dok će se sutra saobraćaj u tunelu odvijati dvosmerno kroz desnu cev u smeru ka Čačku.

Na deonici Ribariće – Brnjak,  danas će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a od sutra do subote 19. novembra, u periodu od 7.00 do 13.00 časova, doći će do obustave saobraćaja zbog radova na asfaltiranju pomenute deonice. Alternativni putni pravac je Raška – Jarinje.

Saobraćajna policija

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, u Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe lakše povređene, a u Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima juče nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Radarske kontrole biće sve do ponoći na magistrali između Beljine i Konjevića, od ponoći do 03.00 sata ujutru biće na gradskom području, a od 03.00 do 06.00 sati u Konjevićima.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR