Bez vode potrošači u Konjevićima kod kružnog toka

Bez vode potrošači u Konjevićima kod kružnog toka

0
Foto: Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Prema najavi planskih isključenja iz čačanske Elektrodistribucije, danas će se izvoditi hitni radovi na  dalekovodu za Miokovce, zbog kojih će od 09.00 do 14.30 časova bez električne energije biti potrošači u  Miokovcima, zaseoci Brdo, Zove, Topalovići, Drenje i Selište.

Zbog radova na rekonstrukciji mreže i zameni kućnih priključaka, i danas će od 08.00 do 15.00 časova bez električne energije će biti potrošači u Međuvršju na Pejicinoj krivini, na delu prema magistrali. Planirano je da se radovi izvode i sutra u istom vremenu.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, jutros je zatvorena voda u delu Bulevara Tanska Rajića u Konjevićima kod kružnog toka. U pitanju je kvar na vodovodnoj mreži koji je nastao usled pucanja cevi, a u Vodovodu kažu da očekuju da će normalizacija u vodosnabdevanju biti uspostavljena do podneva.

U Ivanjici je došlo do pucanja vodovodne cevi u naselju Crnjevo koje će bez vode biti do 11 sati, kada se očekuje završetak radova na popravci kvara.

Stanje na putevima

Danas će se izvoditi radovi na postavljanju antena u tunelu Šarani na deonici auto-puta Ljig – Preljina. Do 15 časova za saobraćaj će biti zauzete preticajne trake u obe cevi tunela.

Zbog radova na izgradnji deonice auto-puta „Miloš Veliki“, Pakovraće – Požega, izmenjen je saobraćaj u zoni petlje Pakovraće.  Za saobraćaj se zatvara krak prve  kružne raskrsnice i preusmerava se na privremenu devijaciju.

Do 1. novembra saobraćaj će biti usporen  na delu magistralnog puta Mrčajevci – Kraljevo, zbog  radova na izgradnji nadvožnjaka na deonici auto-puta Pojate – Preljina, koji prelazi preko magistralnog puta Adrani – Miločaj, a naizmenično propuštanje vozila na snazi je na mostu preko Bresničkog potoka na putu između Knića i Mrčajevaca.

Saobraćajna policija

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, jučerašnji dan na putevima u Moravičkom okrugu je  protekao sa jednom saobraćajnom nezgodom, i to u Čačku, u kojoj je jedno lice lakše povređeno.

Radarske kontrole će biti od 06.00 do 14.00 časova na putu između Zablaća i Slatine, od 14.00 do 22.00 časa između Lipnice i Trnave, a od 22.00 časa do 06.00 sati sutra ujutru kontrola brzine kretanja vozila planrana je na deonici između Mrčajevaca i Konjevića.

Bioprognoza

Očekivana biometeorološka situacija će biti relativno povoljna za većinu hroničnih bolesnika, uz umerene aktivnosti tokom dana i slojevito odevanje.

Izvesna opreznost se savetuje osobama sa srčanim tegobama, kao i tokom jutra osobama sa respiratornim tegobama. Moguće su meteoropatske reakcije u blažoj formi u vidu glavobolje i zamaranja.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR