Bez vode Savkovića kosa i Živanića put, bez grejanja deo Balkanske i...

Bez vode Savkovića kosa i Živanića put, bez grejanja deo Balkanske i Nemanjine

0
Image by Henryk Niestrój from Pixabay
Vodosnabdevanje

Sinoć je u Ulici Savkovića Kosa u Ljubiću došlo do kvara na vodovodnoj mreži zbog čega je zatvorena voda, a u Konjevićima je bez vode Živanića put i to celo područje prema Stančićima. Radnici čačanskog „Vodovoda“ su na terenu, rade na popravci kvarova i očekuje se da će do 12.00 sati biti uspostavljeno normalno vodosnabdevanje.

Grejanje

Prema informaciji iz JKP za grejanje „Čačak“, zbog kvara na toplovodu jutros su bez grejanja delovi Balkanske ulice brojevi 8, 14 i 20, a u Nemanjinoj broj 58. Radovi na popravci kvara su u toku, a normalna isporuka toplotne energije očekuje se u toku popodneva.

Elektrosnabdevanje

Na području Ivanjice zbog radova na mreži niskog napona od 09:00 do 16:00 časova bez električne energije će biti naselje ispod repetitora Šutelj u Šumama.

Stanje na putevima

Još jedan dan sa pravim prolećnim temperaturama je pred nama što donosi dobre uslove za vožnju i doprinosi nesmetanom odvijanju saobraćaja, koji je umerenog intenziteta, jer su mnogi spojili novogodišnje i božićne praznične dane. Vozače očekuju suvi kolovozi i dobra vidljivost, a zbog radova na pojedinim deonicama saobraćaj se odvija usporenije ili se koriste obilazni putevi.
Produženi su radovi na izgradnji petlje „Pakovraće“ pa se na deonici Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena, saobraćaj preusmerava na privremenu devijaciju i kružnu raskrsnicu. Radovi su produženi i na deonici Brežđe – Divčibare, gde je do kraja januara na snazi obustava saobraćaja pa oni koji putuju ka Divčibarama ne mogu koristiti prilaz preko Mionice, već obilazni put preko Valjeva i Kaone. Na deonici Kokin Brod – Pribojska Banja, izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, zbog kojih se od 7 do 16 časova, saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima nema dužih čekanja za sve kategorije vozila, ali tokom dana na najfrekventnijim graničnim prelzaima može dolaziti do povremenih zadržavanja na izlazu iz Srbije.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR