[rstr_selector]
Image by Henryk Niestrój from Pixabay

Bez vode ulice Kneza Miloša, Dobrosava Pavića i Šmitova

Vodosnabdevanje

Zbog pucanja vodovodnih cevi jutros su u Čačku bez vode ulice Kneza Miloša, Dobrosava Pavića i Milorada Jevtovića Šmita. Kvarovi će biti sanirani do popodneva kada se očekuje da potrošači u pomenutim ulicama dobiju vodu. U Radničkoj ulici će se raditi na izradi priključka na vodovodnu mrežu, pa su moguća povremena isključenja vode.
U Gornjem Milanovcu će zbog radova na prevezivanju potrošača sa stare na novu vodovodnu liniju, prekid u snabdevanju vodom od 9.00 do 14.00 časova imati potrošači u Rajićevoj i Sinđelićevoj ulici.

Elektrosnabdevanje

Na području Čačka nema većih kvarova na elektromreži, a zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, od 08:00 do 15:00 časova bez električne energije biće porošači u Gornoj Trepči, naselje Livadice. Planirano je da se ovi radovi izvode i sutra. U Lučanima će zbog radova u trafostaici Šume bez struje od 08.00 do 17.00 časova biti zaseok Jovančevići u Negrišorima.

Grejanje

Zbog toplog jutra i temperature koja je u Čačku jutros prešla 15 stepeni, evo trenutna je 18, isporuka toplotne energije je obustavljena. Grejanje će biti pušteno tokom večeri u skladu sa spoljnim temperaturam.

Bioprognoza

Očekivane biometeorološke prilike doprineće pojačanju uobičajenih tegoba kod hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim, srčanim i nervno labilnim bolesnicima. Bolovi u mišićima i razdražlјivost su mogući kao meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana pažnja.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku lekari su pregledali 19 pacijenata u toku prethodna 24 sata, a na terenu su obavili 44 pregleda. U Gornjem Milanovcu hitna pomoć je intervenisala osam puta na terenu, a u ordinaciji su lekari pregledali 18 pacijenata.

Policijska uprava

Prema podacima iz Policijske uprave u Čačku se juče dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika, a u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Gornjem Milanovcu jedno lice je lakše povređeno. Radarske kontrole biće od 06.00 do 14.00 časova na frekventnijim saobraćajnicama u Čačku.

Поделите вести