Претрага
[rstr_selector]

Bez zastoja i gužvi na putevima u Srbiji, popodne se očekuje veći broj vozila

Saobraćaj je slabijeg intenziteta što je karakteristično za nedeljno jutro, a u poslepodnevnim satima očekuje se veći vroj vozila na prilazima većim gradskim sredinama.

Razlog za većom pažnjom u vožnji su i brojne deonice na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

U ponedeljak, 16. septembra počinju radovi na rekonstrukciji tri tunela na magistralnom putu Podgorica – Kolašin. Saobraćaj će se obustavljati u terminima od 9h do 11h, 14 do 16h i noću od 23h do 3 sata ujutru.

U toku je sanacija klizišta na deonici puta Prijepolje–Brodarevo u mestu Strugovi, radovi se izvode u vremenu od 7 do 17h pa se saobraćaj obavlja usporeno uz naizmenično propuštanje vozila, jednom kolovoznom trakom. U okviru radova na izgradnji autoputa Beograd – južni Jadran, između Ljiga i Preljine, na deonici Donji Banjani – Boljevci u naselju Dići izmenjen je režim saobraćaja, a radovi će biti aktuelni do kraja septembra.

Na putu Kneževići – Kremna na vijaduktu Šljivovica zbog oštećenja kolovoza saobraćaj se odvija jednom kolovznom trakom uz odgovarajuću privremenu semaforsku signalizaciju. Završetak radova predviđen je do 15. novembra, a brzina kretanja ograničena je na 20 km/h.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 30 minuta.

Поделите вести