[rstr_selector]
Фото: Бициклистички савез Србије

Бициклисти Борца најбољи на Међународној трци „Јуниори кроз Војводину”

У генералном пласману је победио Бошко Величић,  Дејан Цогољевић је завршио као други, а треће место је припало Немањи Марковићу.

Протеклог викенда је одржана Међународна бициклистичка трка „Јуниори кроз Војводину”. Прва етапа је вожена у Ердевику, где је у трци на појединачни хронометар у дужини од 10 километара победио Дејан Цогољевић, јуниор чачанског Борца, испред клупског друга Бошка Величића и Душана Станића, бициклисте Лотус тима из Сомбора.

Друга етапа је вожена у Моровићу, на кружној стази у укупној дужини од 60 километара. У тој трци је најбржи био Немања Марковић из Лотус тима, друго место освојио је Бошко Величић, а треће Валентино Петковски из Македоније.

У генералном пласману је победио Бошко Величић,  Дејан Цогољевић је завршио као други, а треће место је припало Немањи Марковићу из Лотуса.

Овом трком је завршена сезона што се тиче друмског бициклизма, а у Бициклистичком клубу Борац истичу да је сезона била веома успешна за чачанске бициклисте, који су остварили веома добре резултате како на домаћим, тако и на међународним тркама.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *