Biciklisti „Borca“ ukraden bicikl na Spomen parku

Biciklisti „Borca“ ukraden bicikl na Spomen parku

Biciklisti i takmičaru Biciklističkog kluba „Borac” ukraden bicikl za vreme treninga u Spomen parku; prolaznik kaže da je video nekog momka kako se odvezao biciklom ka gradu

0

U Spomen parku u Čačku, danas je biciklisti „Borca”, Stefanu Stefanoviću, ukraden bicikl za ciklo kros. Krađa se dogodila dok je Stefanović obavljao svoj redovan trening. Kao i ostali takmičari Biciklističkog kluba „Borac”, tokom zimskih meseci u sklopu opštefizičkih priprema Stefan obavlja deo treninga u Spomen parku. Biciklom za ciklo kros je došao na mesto treninga, parkirao blizu „piramide” uz klupu i dok se zagrevao trčeći po Spomen parku primetio je da mu bicikl nije na mestu. Prolaznik koji je se tu zatekao rekao mu je da je video nekog momka kako se odvezao biciklom ka gradu. Krađa se dogodila između 11.00 i 11.30 sati.

Slučaj prijavljen policiji

Radi se o trkačkom biciklu marke SCOTT, specijalno napravljenom za ciklo kros, sa SHIMANO mehanikom, crno-crvene boje i gumama sa kramponima. Nestanak bicikla odmah je prijavljen Policijskoj upravi u Čačku. Mole se svi građani Čačka, a prevashodno stanovnici oko Spomen parka, ako imaju bilo kakvu informaciju da jave na telefon 062/66 07 08.

POSTAVI ODGOVOR