Bogat filmski program u čačanskom Domu kulture

Bogat filmski program u čačanskom Domu kulture

Filmovi „Lego Betmen", „Biser Bojane" i „50 nijansi mračnije" na velikom platnu čačanskog Doma kulture

0

Od srede do petka u čačanskom Domu kulture biće prikazana tri filma.

betmenZa najmlađe gledaoce rezervisana je projekcija od 16.00 časova kada će moći da pogledaju animirani film „Lego Betmen“ koji je sinhronizovan, urađen je u 3D formtau, a režirao ga je Kris Mekej.

Uloge tumače Vil Arnet, Majkl Sera, Rozario Doson, Ralf Fajns, Zek Galifijanakis.

biser-bojaneU sredu i četvrtak u projekcijama od 18.00 i 20.00 časova na repertoaru će biti film „Biser Bojane“ koji je urađen u crnogorsko- srpskoj koprodukciji. Film je režirao Milan Karadžić, a igraju Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mladen Nelević, Mira Banjac, Dubravka Drakić, Hristina Popović i drugi. Iz Doma kulture su najavili da postoji mogućnost da deo glumačke ekipe u sredu, 22. februara, gostuje u Čačku, ali informacija još uvek nije potrvđena od predstavnika distributera, a kada bude zvanična, mediji i javnost će biti blagovremeno obavešteni.

50-nijansi-mracnijeU petak, 24. februara, film će biti prikazan samo od 18.00 časova, a istog dana u večernjem terminu od 20.00 časova publika će moći da pogleda film „50 nijansi mračnije“.

Film je režirao Džejms Foli, a glume Dakota Džonson, Džejmi Dornan, Erik Džonson, Eloiz Mamford, Bela Hitkout, Rita Ora.

POSTAVI ODGOVOR