Boško Obradović: Hvala Vučiću što je i javno rekao da on stoji...

Boško Obradović: Hvala Vučiću što je i javno rekao da on stoji iza Velimira Ilića

0

Povodom juče održanog mitinga Srpske napredne stranke u Čačku, Srpski pokret Dveri je danas izdao saopštenju u kome se navodi da se Boško Obradović, predsednik Dveri, zahvalio Aleksandru Vučiću što je javno pokazao da stoji iza kandidature Velimira Ilića za gradonačelnika Čačka:

„Izražavam najdublju zahvalnost Aleksandru Vučiću što je otvorio oči Čačanima i javno pokazao da on stoji iza kandidature Velimira Ilića za gradonačelnika Čačka. Hvala i pristalicama SNS koje su javno u Borčevoj hali pokazale šta Čačani misle o Velimiru Iliću.

Predsednik Nove Srbije je u pravu kada kaže da mu zvižde pristalice Dveri, iako to nisu članovi i simpatizeri Dveri već pristalice Dveri u redovima SNS, koje se ne mire sa pogubnom politikom Aleksandra Vučića koji je Čačak poklonio Velimiru Iliću i Novoj Srbiji na dar.

Sada je svima konačno jasno da se Velimir Ilić vratio u Čačak po dogovoru sa Aleksandrom Vučićem i da je Vučić spreman da žrtvuje i sopstvenu stranku u Čačku da bi zadovoljio Velimira Ilića i dobio njegove glasove na republičkom nivou.

Čačani su mudri i pametni ljudi i prozreli su ovu igru. Čak i u redovima SNS je mnogo onih koji se ne slažu sa Vučićevom politikom prema Čačku i koji će svoj glas na lokalnim izborima dati Dverima, jer su jedino tako sigurni da taj glas neće završiti kao glas za novi gradonačelnički mandat Velimira Ilića“, navodi se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri.

POSTAVI ODGOVOR