Boško Obradović: Nikakvog incidenta ni fizičkog nasilja nije bilo

Boško Obradović: Nikakvog incidenta ni fizičkog nasilja nije bilo

- Još jedna u nizu laži i loše glume Maje Gojković je priča o masnici na njenoj levoj ruci. Ona je prisiljena da sebe ovako ponižava, jer je ucenjena od strane Aleksandra Vučića zbog njenih brojnih krivičnih dela koje on drži u fioci, tvrdi Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri i narodni poslanik.

0

Boško Obradović, predsednik pokreta Dveri i narodni poslanik, ponovo se juče našao u žiži srpske javnosti kada je od Maje Gojković, predsednice Narodne Skupštine Srbije, zatražio odgovor na pitanje zašto je isključen sa skupštinskih zasedanja u narednih 20 dana. Obradović negira da je izazvao bilo kakav incident, kako su to neki mediji preneli.

Obradović: Cilj vlasti je da isključi sve poslanike opozicije koji im smetaju

– I ovoga puta se radi o još jednoj nizu laži da se u kabinetu predsednika Skupštine, Maje Gojković, desio bilo kakav incident. Naprotiv, mi smo samo došli da tražimo pravdu i da pitamo zašto sam isključen sa sednica Narodne Skupštine u narednih 20 dana. Ja sam već drugi šef jedne opozicione poslaničke grupe, posle Saše Radulovića, koji je isključen a u ovom trenutku četiri narodna poslanika opozicije, od kojih su tri iz Dveri, su isključenja sa sednice Narodne Skupštine. Samo zato što vlasti ne odgovara kada im postavljamo direktna pitanja i kada ih kritikujemo, kada govorimo o kriminalu i korupciji, o izdaji Kosova i Metohiji koja se sprema i kada ih podsećamo na sva njihova lažna obećanja koja nisu ispunjena.

Očito je njihov cilj da isključe sve poslanike opozicije koji im smetaju, pre svega poslanike Dveri i da uguše glas opozicije u parlamentu. Na video klipu koji kruži društvenim mrežama vidi se da nikakvog incidenta, a posebno ne fizičkog nasilja, nije bilo ali je bilo moje istrajnosti da mi se odgovori na pitanje zašto sam isključen iz Narodne Skupštine i ukazivanja na to da je Maja Gojković zapravo ucenjena. Taj klip je i razlog nervoze Srpske napredne stranke jer je razotkrio njihove laži. Na tom snimku se vidi da smo mi udaljeni gotovo deset metara jedno od drugog, da nikakvog incidenta i fizičkog nasilja nema i da je istina potpuno drugačija i da Srpska napredna stranka pokušava da nametne tu nenormalnu medijsku laž da Dveri vrše bilo kakvo nasilje a kamoli prema ženama, rekao je Boško Obradović.

Maksimović: Obradović konstantno opstruira rad parlamenta

Iako Obradović tvrdi da su jedno od drugog bili udaljeni deset metara, Aleksandar Maksimović, koordinator za informisanje čačanskih naprednjaka, tvrdi da Maja Gojković ima modricu na ruci kao posledicu jučerašnjeg susreta. Kaže da nije prisustvovao incidentu, ali da smatra da Boško Obradović svojim ponašanjem javnosti šalje lošu sliku o Čačku i Čačanima.

– Nastavlja se stara praksa, da Boško Obradović koristi sve moguće načine i sredstva kako bi opstruirao rad državnog parlamenta. Iako je isključen sa sednice Skupštine, on je sa svojom ekipom upao u kabinet predsednika Skupštine, Maje Gojković, a građani su mogli da čuju na koji način joj se obraćao sa nipodaštavanjem i pogrdnim izrazima. Očigledno je da se taj snimak koji su napravili Obradovićevi saradnici odnosi na ono što je njemu odgovaralo, a sve ostalo se ne vidi. Obradović je u svakom slučaju bio u prilici, ako je želeo neki dokument ili neko izjašnjenje, da koristi institucije sistema, odnosno na način kako se to radi u  Skupštini, a ne da upada u kabinet predsednika Narodne Skupštine i da se ponaša onako kako se ponašao. Ja nisam bio prisutan, ali je bilo ljudi koji su bili ispred kabineta i u kabinetu, ima očevidaca, a Maja Gojković je danas pokazala i jednu masnicu na levoj ruci, tako da apsolutno nemam razloga da sumnjam u nju, a građani su videli kako su se ponašali predstavnici Dveri u parlamentu, kaže Aleksandar Maksimović.

POSTAVI ODGOVOR