Претрага
[rstr_selector]

Božićni crni bilans na putevima Moravičkog okruga

U dve teške saobraćajne nesreće koje su se juče dogodile na području Moravičkog okruga, dva licu su izgubila život, a petoro ih je povređeno. Na putevima koje kontrolišu pripadnici čačanske Policijske uprave juče je evidentorano sedam saobraćajnih udesa.

Prvi udes sa smrtnim ishodom dogodio se juče u prepodnevnim satima u Nevadama, kod Gornjeg Milanovca. U ovoj saobraćajnoj nesreći jedno lice je poginulo, dok su četiri povređena. Do udesa je došlo kada je putničko motorno vozilo, u kome se nalazilo pet lica, iz neutvrđenih razloga, sletelo sa kolovoza i prevrnulo se. U vozilu se nalazilo i troje dece. Dvogodišnje dete je podleglo povredama na putu do gornjomilanovačke bolnice, dok su dva deteta, starosti četiri i šest godina, povređena. Vozilom je upravljao M.P. (1973) iz Lazarevca, koji je teško povređen i prebačen u kragujevačku bolnicu, a teške telesne povrede zadobila je i Lj.S. (1965) iz Golupca.

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 16 časova dogodila na putu Čačak – Požega, u Međuvršju, jedno lice je nastradalo jedno je teže povređeno. Do nezgode je došlo kada je putničko motorno vozilo, kojim je upravljala R.D. (1942) iz Prijepolja, iz, za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa kolovoza i prevrnulo se. Tom prilikom M.D. (1937) iz Prijepolja, je zadobio teške telesne povrede kojima je podlegao u čačanskoj bolnici, dok je R.D. teže povređena i nalazi se u bolnici.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018