Božićni grad i još mnogo iznenađenja za posetioce Vrnjačke Banje

Božićni grad i još mnogo iznenađenja za posetioce Vrnjačke Banje

Svi koji u narednom periodu posete „kraljicu srpskog turizma“ moći će da uživaju u prazničnoj atmosferi

0
Foto: TO Vrnjačka Banja

Turistička organizacija Vrnjačke Banje tokom godine organizuje veliki broj manifestacija kao što su svima dobro poznat Vrnjački karneval, Love fest, Festival filmskog scenarija i mnoge druge. U skladu sa tim, pomenuti domaćini su se potrudili da i u vreme novogodišnjih praznika, koji su sada već jako blizu, organizuju nekoliko zanimljivih manifestacija u kojima će moći da uživaju svi posetioci Vrnjačke Banje ali i njeni stanovnici.

Praznična čarolija za sve uzraste

Tako će svi koji u narednom periodu posete „kraljicu srpskog turizma“ uživati u Božićnom gradu u kom će moći da pronađu novogodišnje ukrase, slatkiše i sve ono što upotpunjuje prazničnu čaroliju. Osim toga odrasli će moći da uživaju i u koncertima, dok će se najmlađi zasigurno radovati dodeli paketića.

Sve ovo otkriva nam naša sagovornica, PR TO Vrnjačka Banja Mina Stanojević, koja sa nama deli i jedan detalj, a to je da nas 13. januara od 21 čas na Trgu kulture očekuje Dragana Mirković i obećava sjajnu zabavu na koncertu koji će održati.

Na pitanje o tome kako je protekla letnja turistička sezona, naša sagovornica kaže:

– I pre objavljivanja zvaničnih rezultata koje očekujemo u januaru 2020. možemo se pohvaliti time da smo i ove godine prešli cifru od milion noćenja na šta smo jako ponosni. Za pohvalu je i podatak da je ove godine otvoreno čak šest novih hotela, i to onih visoke kategorije, od kojih jedan ima čak pet zvezdica, a u sledećoj godini nas očekuje otvaranje još tri hotela čime se definitivno podiže nivo usluge u Vrnjačkoj Banji.

POSTAVI ODGOVOR