[rstr_selector]

Brojni radovi na elektro-mreži

Elektrosnabdevanje

eps malaPrema informacijama iz Elektrodistribucije Čačak sutra, 13.oktobra, će zbog radova na seči rastinja na trasi dalekovoda od 09:00 do 14:30 bez električne energije biti potrošači u Žaočanima, a zbog radova na tekućem održavanju trafo stanica od 09:00 do12:00 časova bez struje će biti potrošači u Prijevoru,Vidovi,Trbušanima, Medjuvršiju, Milićevcima oko farme, Gornjoj Gorevnici, Vranićima i Miokovcima. Prema najavi iz Elektrodistribucije Gornji Milanovac sutra, 13.oktobra, i u petak, 14.oktobra, od 09:00 do 14:00 časova bez struje će biti stanovnici Takova i dela Sinoševića zbog planiranih radova. Na području Dragačeva za danas je planirano isključenje struje od 08.00 do 14.00 časova na području Negrišora i u istom vremenskom periodu na području sela Lučani, u zaseocima Alempijevići, Milovanovići i Uroševići zbog raskresa trase dalekovoda. Kako kažu u Elektrodistribuciji Ivanjica trenutno nema kvarova, a u toku dana na teritoriji ove opštine neće biti ni radova na elektromreži.

Vodosnabdevanje

voda servis malaPrema informaciji iz komunalnog preduzeća u Gornjem Milanovcu danas će zbog radova na vodovodnoj mreži do 12 sati bez vode biti stanovnici ulica: Nemanjina, Braće Lukić i 1.300 kaplara . U Čačku, Ivanjici, Lučanima i Guči u toku dana neće biti prekida u isporuci vode s obzirom na to da nema planiranih radova na vodovodnoj mreži, kao ni registrovanih kvarova.

Hitna pomoć

hitna pomoc malaLekari čačanske Hitne pomoći u prethodna 24 časa pregledali su 17 pacijenata u ordinaciji i 30 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu obavile su 13 ambulantnih pregleda i 12 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 40 puta od čega 2 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bioprognoza-2Zadržava se period sa nepovolјnim uticajem biometeorološke situacije na većinu hronično obolelih. Naročito se osobama sa cerebrovaskularnim tegobama i astmatičarima savetuje oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, pospanosti i glavobolјe. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Porodilište

porodiliste malaOve srede iz porodilišta stižu tri lepe vesti. Tačno toliko novih stanovnika dobio je Moravički okrug u protekla 24 časa i svi su muškog pola. U porodilištu u Čačku rođena su dva dečaka, dok je u porodilištu u Gornjem Milanovcu rođen jedan dečak.

Policijska uprava

policija znacka malaPrema informacijama iz Policijske uprave u Čačku, na teritoriji Moravičkog okruga u toku prethodna 24 časa dogodile su se dve saobraćajne nezgode. Obe nezgode dogodile su se u Čačku, u jednoj je jedna osoba zadobila lake telesn epovrede, a u drugoj nije bilo povređenih osoba. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja do 18:00 časova u Čačku, od 14:00 do 18:00 u Preljini i do 16:00 časova u Ivanjici.

Поделите вести