Претрага
[rstr_selector]

Чачак ће овог викенда бити центар спортског плеса

Чачак стоји на светској плесној листи као један од најзначајнијих центара што се тиче такмичења у овој години.

Плесни клуб „Луна” и Плесни савез Србије трећу годину заредом организују такмичење у спортском плесу, највишег светског ранга. Овог викенда, 13. и 14. маја Чачак ће бити центар спортског плеса који ће угостити плесне парове из преко 26 земаља света, најављује Дарко Вујаковић, инструктор плеса из Плесног клуба „Луна”.

– Оно што је за нас значајно је то да смо претходне две године изузетно добро организовали овај догађај и потпуно му се посветили. Били су задовољни и такмичари и судије и сви посетиоци нашег града јер смо се показали као одлични домаћини, а то је оно што нама пуно значи. Прошле године је ово такмичење било треће на светском нивоу и сматрамо да је велика ствар то да не тако велики град може да стане раме уз раме са многим великим градовима и престоницама. Чачак стоји на светској плесној листи као један од најзначајнијих центара што се тиче такмичења у овој години, а ми се надамо да ће тако остати и у наредним годинама.

Након дводневног такмичења плесних парова, дефиле који ће бити уприличен у недељу биће отворен за све посетиоце.

– Позивамо све суграђане, али и остале, да дођу у недељу 14. маја на свечани дефиле најбољих такмичара који су се током два дана квалификација пласирали у полуфинале и финале. То је најзанимљивији део у коме се на једном месту, на једном подијуму, могу видети најбољи из света плеса. Цео плесни свет ће бити окренут ка Чачку и пратити резултате. Биће веома интересантно и зато позивам све који имају времена да нам се придруже у недељу у 20 часова у Спортској хали „1. новембар” да заједно уживамо у овом догађају.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести